Program Sambutan Hari Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan Peringkat MBMB 2024 telah diadakan di Dewan Taming Sari MBMB yang bertemakan Perubahan Iklim Kepada Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan.

21 Mei – Program Sambutan Hari Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan Peringkat MBMB 2024 telah diadakan di Dewan Taming Sari MBMB yang bertemakan Perubahan Iklim Kepada Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan.

Pelbagai program telah diatur. Antaranya pemeriksaan dan saringan kesihatan , pameran keselamatan dan Kesihatan, saringan kanser, kempen derma darah dan perkhidmatan JPJ mobile. Pertandingan Ubah Lirik Lagu Popular dan Video Tiktok turut diadakan secara atas talian dan para pemenang turut di raikan pada majlis ini.

Satu ceramah Kesihatan bertajuk Kesejahteraan Kesihatan Mental di Tempat Kerja telah disampaikan oleh influencer yang tidak asing lagi iaitu Dr. Malar Santhi Santherasegapan.

Majlis ini juga telah dirasmikan oleh YBhg. Datuk Hj. Shadan bin Hj. Othman, Datuk Bandar MBMB. Hadir sama adalah Clr. Mustafa bin Mohamed Baboo , Ketua Ahli Majlis MBMB, Ahli-ahli Majlis MBMB, Tn. Ahmad Azlan bin Ahmad Salleh, Setiausaha Bandaraya MBMB,Ketua-ketua Jabatan dan Unit MBMB, wakil-wakil kontraktor, wakil-wakil PBT dan rakan strategik MBMB.

Jom kita bersama-sama menuju budaya kerja selamat dan sihat di tempat kerja.

Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB)

Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB)

Graha Makmur, No.1,
Jalan Tun Abdul Razak - Ayer Keroh,
Hang Tuah Jaya,
75450 Melaka, Malaysia.

 

Talian Am : +606 285 9700
Talian Bebas Tol : 06 333 3333
Talian Aduan : 013-302 9700 (Whatsapp sahaja)
Faks : +606 232 5716
Emel : webmaster[at]mbmb[dot]gov[dot]my

  • Kemaskini Terkini : Khamis 13 Jun 2024.
Jumlah Pelawat
03692497

Penafian : Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Paparan Terbaik : Menggunakan versi terkini bagi pelayar Internet Explorer / Mozilla Firefox / Google Chrome dengan resolusi 1920 x 1080.

Hak Cipta Terpelihara © 2024 Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB).

Portal Rasmi Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

privasi

MELAKA PAY