Lawatan Kerja Majlis Daerah Papar, Sabah ke Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah telah diadakan di Auditorium, MBMB

16 Mei - Lawatan Kerja Majlis Daerah Papar, Sabah ke Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah telah diadakan di Auditorium, MBMB. Satu sesi kunjung hormat ke Pejabat YBhg. Datuk Hj. Shadan bin Hj. Othman, Datuk Bandar MBMB. Hadir sama adalah Clr. Mustafa bin Mohamed Baboo, Ketua Ahli Majlis MBMB dan Tn. Ahmad Azlan bin Ahmad Salleh, Setiausaha Bandaraya MBMB.

Delegasi seramai 33 orang ini diketuai oleh YBhg. Datuk Hj. Pengiran. Saifuddin bin Pengiran Tahir, Naib Pengerusi, Majlis Daerah Papar, Sabah. Taklimat telah disampaikan oleh 4 orang pegawai kanan MBMB iaitu:

1. Pn. Rohzaina binti Zainal, Jabatan Perancangan Bandar, MBMB dengan taklimat mengenai Bandaraya Melaka Pintar dan Rendah Karbon;

2. En. Mohamad Zulikram bin Zulibrahim, Jabatan Perancangan Bandar, MBMB taklimat berkenaan Pelaksanaan SDG Roadmap dan VLR di MBMB;

3. Pn. Norliah binti Abd Rahman, Jabatan Landskap & Pengindahan Bandaraya, MBMB iaitu taklimat berkaitan Bahagian Kawalselia dan

4. En. LAr. Mohamad Faizdzul Shawqy bin Ibrahim, Jabatan Jabatan Landskap & Pengindahan Bandaraya, MBMB dengan tajuk Pengurusan Landskap MBMB.

Terima kasih MD Papar! Semoga perkongsian ilmu ini memberi manfaat untuk semua dan dapat dijadikan sumber rujukan.

Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB)

Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB)

Graha Makmur, No.1,
Jalan Tun Abdul Razak - Ayer Keroh,
Hang Tuah Jaya,
75450 Melaka, Malaysia.

 

Talian Am : +606 285 9700
Talian Bebas Tol : 06 333 3333
Talian Aduan : 013-302 9700 (Whatsapp sahaja)
Faks : +606 232 5716
Emel : webmaster[at]mbmb[dot]gov[dot]my

  • Kemaskini Terkini : Khamis 13 Jun 2024.
Jumlah Pelawat
03692426

Penafian : Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB) tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Paparan Terbaik : Menggunakan versi terkini bagi pelayar Internet Explorer / Mozilla Firefox / Google Chrome dengan resolusi 1920 x 1080.

Hak Cipta Terpelihara © 2024 Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB).

Portal Rasmi Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah

MyGov Portal Amiro Technology Sdn Bhd

privasi

MELAKA PAY